2024-04-21 16:50:22

Cinayet nedeni ihbar şüphesi - Akdeniz Haberleri - 04/21 16:50

Cinayet nedeni ihbar şüphesi - Akdeniz Haberleri
Cinayet nedeni ihbar şüphesi - Akdeniz Haberleri
Cinayet nedeni ihbar şüphesi - Akdeniz Haberleri
Antalya'nın Manavgat ilçesi Karacalar Mahallesi'nde bacanağı Dursun (67) ve baldızı Emine Ayaz'ı (55) evlerinin bahçesinde tüfekle vurarak öldüren Süleyman D, cinayeti neden işlediğini anlattı. Süleyman D. ile öldürdüğü bacanağı Dursun Ayaz ve Emine Ayaz arasındaki husumetin ise 8 yıl öncesine dayandığı ortaya çıktı.

8 YILLIK DEFTER YENİDEN AÇILDI
8 yıl önce Karacalar Mahallesi'nde Süleyman D'nin evinde ve M.K. isimli bir kişinin aracında yapılan aramalarda çok sayıda kaçak içki, etiket ve kapak basımında kullanılan bir adet mekanizma ele geçirilmiş, olayla ilgili Süleyman D. ve M.K. jandarma tarafından gözaltına alınmıştı. Bu olaydan sonra kendisini bacanağının Dursun Ayaz'ın ihbar ettiğini düşünen Süleyman D. ile iki aile arasında husumet başladı. Son olarak geçtiğimiz hafta ise Süleyman D'ye, kaçak su kullandığı gerekçesiyle işlem yapıldı. Süleyman D, bu olaydan da kendisini ihbar ettiğini düşündüğü bacanağı Dursun Ayaz'ı sorumlu tuttu. Cinayeti nasıl işlediğini anlatan Süleyman D'ye olay yerinde tatbikat da yaptırıldı. Süleyman D'nin geldiğini gören mahalle sakinleri ve öldürülen Ayaz çiftinin yakınları şahsı linç etmek istedi. Jandarma havaya ateş ederek ve biber gazı kullanarak olayların büyümesini önledi. Süleyman D, savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkemede tutuklanarak Alanya Cezaevi'ne gönderildi.
2024-04-21
 Antalya'da orman yangını}

Antalya'da orman yangını

Antalya'nın Aksu ilçesinde Karaöz mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Antalya-Isparta karayolundan da görülen yangına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı helikopter, uçak ve arazözler ile Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince müdahal...

Read More »