2024-03-28 14:49:27

Kayserispor, Mustafa Pektemek'in peşinde - Son Dakika Spor Haberleri - 03/28 14:49

Kayserispor, Mustafa Pektemek'in peşinde - Son Dakika Spor Haberleri
Kayserispor, Mustafa Pektemek'in peşinde - Son Dakika Spor Haberleri
Kayserispor, Mustafa Pektemek'in peşinde - Son Dakika Spor Haberleri

Wellinton'un sorunlu biçimde tek taraflı fesih yaparak ayrılmasının ardından sarı kırmızılı ekibin forvet hattında Asamoah Gyan ile Umut Bulut'un kalması üzerine Kayserisporlu yöneticiler, teknik direktör Marius Sumudica'nın da görüşünü alıp, önceliği yabancı olmak üzere bir santrfor almak için kolları sıvadı.

Kulüp Başkanı Erol Bedir, şu anda sarı kırmızılı yöneticilerin 3 ayrı ülkede belirlenen forvet adaylarıyla görüşme yaptıklarını belirtti. Bedir, '"Portekiz'in Brada takımından Nikola Stoilijkoviç'de başta olmak üzere, yönetici arkadaşlarımız 4-5 fornvet oyuncusuyla temas halinde. 8 Eylül'e kadar bir santrfor alacağız'' dedi.

Öte yandan, Kayserispor'un yerli forvet oyuncuları arasında Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek'in de bulunduğu, bu konuda siyah beyazlı kulüpten haber bekledikleri de ifade edildi.

2024-03-28
 Dries Mertens: Bir sene daha devam edeceğim gibi duruyor}

Dries Mertens: Bir sene daha devam edeceğim gibi duruyor

Bu videoyu izlemek için lütfen JavaScript'i etkinleştirin document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { var player1 = EshPlayer('esh-video-player-1'); }); lideri Galatasaray, milli ara döneminde çalışmalarına Antalya Belek'te devam ediyor.Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızıl...

Read More »