2024-02-26 07:11:00

Üniversitelilerden öğrencilere yardım eli - Güney Haberleri - 02/26 07:11

Üniversitelilerden öğrencilere yardım eli - Güney Haberleri
Üniversitelilerden öğrencilere yardım eli - Güney Haberleri
Üniversitelilerden öğrencilere yardım eli - Güney Haberleri
Adana'daki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ihtiyacı olan 6 milyon 224 bin 882 ders kitabının okullara dağıtım çalışmaları aralıksız sürüyor. Okullara ulaşan kitaplar, öğrencilere ücretsiz olarak verilirken bu kitapların ulaşmasında üniversiteli öğrencilere büyük iş düşüyor. Tatilde yatmak yerine okul harçlıklarını çıkarmak isteyen Çukurova Üniversitesi öğrencileri, ders kitaplarını günlük 60 lira yevmiyeyle depolara taşıyarak aile bütçelerine de katkıda bulunuyor.

BİZİM İÇİN SPOR
Üç haftadır kitapların dağıtımına yardım ettiğini kaydeden sağlık meslek yüksekokulu öğrencisi Cumali İşgüzel günde bir kamyon dolusu kitap taşıdıklarını söyledi. İşgüzel, kazandığı harçlığın kendisine yettiğini anlatırken muhasebe böpümü öğrencisi Alican Hoplamaz ise, yaptıkları işin yorucu olduğunu ifade etti. Hoplamaz, "Aslında bu bizim için spor da oluyor. Halı sahaya gittiğimizde kendimizi fiziksel olarak daha güçlü hissediyoruz" dedi.
2024-02-26

Kazaların bayram bilançosu: 60 ölü - Yaşam Haberleri

BAYRAM tatilinin yedinci gününde Erzincan, Sivas, Bursa, Konya, Adana, Bingöl, Karabük, İzmir, Ankara, Adıyaman, Elazığ, Nevşehir, Bolu, Sinop, Samsun, Kocaeli ve Osmaniye'de trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda 11 kişi yaşamını yitirdi, 97 kişi yaralandı. 10 günlük tatilin başlamasından bu yana...

Read More »