2024-02-22 13:57:57

Yüreğir’in kapalı semt pazarı sayısı artıyor - Güney Haberleri - 02/22 13:57

Yüreğir’in kapalı semt pazarı sayısı artıyor - Güney Haberleri
Yüreğir’in kapalı semt pazarı sayısı artıyor - Güney Haberleri
Yüreğir’in kapalı semt pazarı sayısı artıyor - Güney Haberleri
Adana'da Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi'ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarlarını yapmaya devam ediyor. Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Çelikcan "Yüreğir'e ilk kapalı semt pazarını Serinevler Mahallesi'ne yaptık. İkincisini PTT Evleri, üçüncüsünü ise Atakent Mahallesi'nde yapıyoruz. 4 bin metrekare kapalı alanı olacak semt pazarımız çok amaçlı olarak halkımıza hizmet verecek" diye konuştu.

ÇOK AMAÇLI
Çok amaçlı olarak yapılan kapalı semt pazarlarından vatandaşların farklı şekillerde faydalandığını ifade eden Çelikcan, "Semt pazarının olmadığı günlerde gençlerimizin spor yapabileceği şekilde düzenleme yapacağız. Buraları derneklerimiz, sivil toplum örgütlerimiz kermes ve toplantı amaçlı olarak da kullanabileceklerdir. Kurban kesim merkezi olarak da kullanılabilecek" dedi.
2024-02-22
 Ankara’dan Harvard’a - Ankara Başkent Haberleri}

Ankara’dan Harvard’a - Ankara Başkent Haberleri

Harun Kundi (30): Malatya'da kalabalık bir ailede büyüdü. Okulu bitirse yeter dediler o il biricisi oldu, tıp kazandı, doktor çıktı. İlk görev yerlerinden Ankara'da kısa sürede devasa başarılara imza attı. Kundi klap krizi hastalarında oksidatif stres düzeylerini gösteren bilimsel çalışması adını du...

Read More »