2024-04-10 03:34:12

Isınma turu! - Son Dakika Spor Haberleri - 04/10 03:34

Isınma turu! - Son Dakika Spor Haberleri
Isınma turu! - Son Dakika Spor Haberleri
Isınma turu! - Son Dakika Spor Haberleri
Her ne kadar Sevilla'yı limitlerine kadar zorlayıp Şampiyonlar Ligi'nin kapısından dönmüş olsa da Başakşehir hala gelişen bir takım ve Avrupa kupalarındaki ilk grup maçına dün akşam çıktı. Bulgar ekibi Ludogorets'in de Abdullah Avcı'nın talebelerine karşı iyi bir hazırlık yaptığı yaptıkları presten anlaşılıyordu. Özellikle ilk yarı Başakşehir'i zorlayan Bulgarlar, temponun yükselmesini engelledi. Elia ve Emre'nin çabaları yetersiz kalınca Avcı, yedek hücumcu opsiyonlarını denedi ancak verim alamadı. Taktiksel olarak başarılı bir oyun ortaya koyan Ludogorets'in evine mutlu dönmesi dahi kat edilen mesafenin göstergesi ama gidilecek daha çok yol var: 0-0.

BU SEVİYEDE PUAN PUANDIR!
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı 0-0 biten Ludogorets maçının ardından, "Bu seviyeler kolay değil. Rakip de biz de pozisyonlar bulduk. 16 taneye yakın şutumuz var. Soyunma odasında üzgün bir hava var. Üstündük, kazanabilirdik ama puanla başladık. Gruptan çıkabilmek asıl ulaşılabilir hedef. Kazanma alışkanlığını edindiğimiz için, bazen beraberlikler üzüyor. Ama bu seviyede puan, puandır" ifadelerini kullandı.

5
Ludogorets ile golsüz berabere kalan Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında oynadığı 11. maçta 5. beraberliğini aldı.

?LUCE TAKİPTE
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 8 bin taraftar tribündeki yerini aldı. Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu da maçı yardımcısı Tayfur Havutçu ile birlikte izledi.

HOFFENHEİM'A BRAGA SÜRPRİZİ
Başakşehir'in de yer aldığı C Grubu'ndaki diğer maçta Braga, Almanya deplasmanında Hoffenheim'ı 2-1 yenmeyi başardı. Alman ekibi, Sandro Wagner ile öne geçmesine rağmen, Portekiz temsilcisi Dygo Teixeira ve Joao Sousa'nın golleriyle galibiyete uzanıp liderlik koltuğuna oturdu.
2024-04-10

Kazaların bayram bilançosu: 60 ölü - Yaşam Haberleri

BAYRAM tatilinin yedinci gününde Erzincan, Sivas, Bursa, Konya, Adana, Bingöl, Karabük, İzmir, Ankara, Adıyaman, Elazığ, Nevşehir, Bolu, Sinop, Samsun, Kocaeli ve Osmaniye'de trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda 11 kişi yaşamını yitirdi, 97 kişi yaralandı. 10 günlük tatilin başlamasından bu yana...

Read More »