2024-02-25 02:33:05

Elazığ'da büyük FETÖ operasyonu - Son Dakika Haberler - 02/25 02:33

Elazığ'da büyük FETÖ operasyonu - Son Dakika Haberler
Elazığ'da büyük FETÖ operasyonu - Son Dakika Haberler
Elazığ'da büyük FETÖ operasyonu - Son Dakika Haberler

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında çalışma yaptı. Polisin yaptığı çalışmada örgütün gizli haberleşme ağı 'Bylock'u kullandığı belirlenen çok sayıda şüpheli tespit edildi. 11 Eylül tarihinde 14 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştiren polis 34 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar arasında örgüt içerisinde tayin sistemine tabi tutulan KHK ile kapatılan dershane çalışanları ve öğretmenlerin de olduğu bildirildi.

Zanlılardan 22'si Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 13'ü tutuklanırken 9'u adli kontrol şartı ile serbest kaldı. Gözaltında bulunan 12 şüpheli ise bugün adliyeye sevk edildi.

2024-02-25

Ne olacak bu okul servisleri? - Son Dakika Magazin Haberleri

Daha iki hafta önce İzmir'de 3 yaşındaki Alperen Sakin'in, uyuduğu okul servisinde unutulunca havasızlıktan yaşamını yitirmesini tartışıyorduk.Servis şoförü tutuklanmıştı, ayrıca okul servisi korsan çıkmıştı. Yetkililer, Türkiye'deki bütün okul servislerini incelemeye alacaklarını söylemişti.Dün Ana...

Read More »