2024-01-31 01:21:50

Umman Trump'ı eleştiren İslam alimini kovuyor - 01/31 01:21

Umman Trump'ı eleştiren İslam alimini kovuyor
Umman Trump'ı eleştiren İslam alimini kovuyor
Umman Trump'ı eleştiren İslam alimini kovuyor

Umman, ABD Başkanı Trump ve Suudi Arabistan'ı eleştiren İslam alimi Süleyman Tahir el-Hüseyni en-Nedvi'in, 'prensip ve siyasi yaklaşımına aykırı ifadeler' kullandığı gerekçesiyle ülkeyi terk etmesini istedi.

Umman Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Hindistan vatandaşı Süleyman Tahir el-Hüseyni en-Nedvi'nin, 19 Eylül Salı günü Umman'daki bir üniversitede verdiği konferansta kullandığı ifadeleri kınıyoruz." denildi.

"AMERİKALILAR MİLYONLARCA İNSANI ÖLDÜRDÜ"

Nedvi konferansta, "Amerikalılar Irak, Suriye ve Afganistan'da milyonlarca insanı öldürdü. Onlar kasaptır." demiş ve Suudi Arabistan'ı işaret ederek "İhvan'ı, Karadavi'yi ve Hamas'ı barındırdığı için Müslüman bir devlete karşı onlarla nasıl iş birliği yapıyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
2024-01-31
 Erdoğan: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun}

Erdoğan: 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, aziz Türk milleti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki Türk vatandaşlarıyla Büyük Zafer'in 95. yıl dönümünü idrak ettiklerini belirtti.Türkiye ve dünyanın dört bir köşesindeki milyonlarca vatandaşın 30 ...

Read More »