2024-03-04 01:36:07

Putin ile Kuzey Irak trafiği - Son Dakika Haberler - 03/04 01:36

Putin ile Kuzey Irak trafiği - Son Dakika Haberler
Putin ile Kuzey Irak trafiği - Son Dakika Haberler
Putin ile Kuzey Irak trafiği - Son Dakika Haberler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. İki lider Suriye ve Irak'ın toprak bütünlüğünün korunması konusunda bir kez daha mutabık kaldı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonla görüştü.

28 EYLÜL'DE ANKARA'YA GELİYOR
Görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel meseleler ele alındı. Astana süreciyle ilgili görüş teatisinde bulunan iki lider, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum teşebbüsüne de değinerek, Irak ve Suriye'nin toprak bütünlüğünü vurguladı. Erdoğan ve Putin, başta bölgedeki son gelişmeler olmak üzere tüm konuları 28 Eylül Perşembe günü Ankara'da bir araya gelerek geniş biçimde ele alma konusunda mutabık kaldı.
2024-03-04
 Konya'da silahlı saldırı: 4 yaralı}

Konya'da silahlı saldırı: 4 yaralı

Merkez Karatay ilçesi Kerimdede Mahallesi'ne üç tekerlekli motosikletle gelen iki kişi, Avcılar Sokak'ta bulunanların üzerine rastgele av tüfeğiyle ateş açtı.Saçmaların isabet ettiği Ömer (37) ve Nevzat Özgökmen (44) ile Suriye uyruklu Hamis El Süleyman (30) ve eşi Nehide Süleyman (35) yaralandı.YAR...

Read More »