2024-02-09 07:13:19

"Ana-avrat küfür yedim" - Son Dakika Spor Haberleri - 02/09 07:13

"Ana-avrat küfür yedim" - Son Dakika Spor Haberleri
"Ana-avrat küfür yedim" - Son Dakika Spor Haberleri
"Ana-avrat küfür yedim" - Son Dakika Spor Haberleri
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında Leipzig mücadelesinden daha çok tribüne gönderildiği, üç oyuncusunun kırmızı kart gördüğü, 2-1 kaybedilen Fenerbahçe derbisini değerlendirdi:
Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Üç günde bir oynamak tabii ki zor. Derbiyi cuma oynayabilirdik. Gençlerbirliği maçını milli maç sonrası cuma günü oynayacağız. Yağmur yağdığında şikayet yerine yağmurun yağdığını bilerek, ıslanmamak için şemsiyeyle çıkarsınız. "Yağmur yağıyor" dediğinizde biri, "Bana ördek mi diyorsun" ifadesini kullanıyorsa, onlarla ilgili konuşacak bir şeyimiz yok.

PALABIYIK'IN YAPTIKLARI ORTADA!
Beni sevmek zorunda değilsiniz. Sevgiye ihtiyacım yok. Yeter ki ülkenizi sevin, ben de sizi seveyim.
Hakem her maçta hata yapıyor. Kiev ve Napoli maçlarında lehimize, aleyhimize hatalar oldu.
Derbide bir sürü pozisyon oldu... Penaltılar, ofsaytlar vs... Ana avrat küfredildi bize, paralar ve yabancı maddeler atıldı. Hiçbir tepkimiz olmadı.
Benim de hatalarım oldu... Gökhan Gönül'ü kadroya almadım. Lens'i geç oyuna aldım.
Caner sadece dizlerinin üstüne çökerek taraftarımızı selamladı. Masumdu ama "Niye dizlerinin üstüne çöktü" diyebilirsiniz. Oyuncularımızın provokasyonu olmadı yani.
Palabıyık'ın geçen sezon evimizde oynanan derbide neler yaptığı da şimdi yaptıkları da ortada.

HAKEME TEPKİ VAR AMA KÜFÜR YOK
Önümde olan pozisyonda faul yoktu. Hakeme "Artistlik yapıyor, niye faul veriyorsun" dedim. Küfretmeye müsait milletiz. Şahsıma küfür edilince sorun yok, başkasına küfür edildiği zaman sıkıntı oluyor. Ne söylediğimi bilmiyorum, söylenerek geri döndüm ve oyundan atıldım. Tribüne çıkarken ana avrat küfrettiler. Saha kapatmaya geldiği zaman keyiflerine göre oluyor. Ağzımdan küfür çıkıyorsa tasvip etmem. Hakeme tepkim vardı ama küfür yoktu.

SÜRPRİZE AÇIK BİR TAKIM!
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Leipzig sınavına ilişkin olarak ise şu değerlendirmeyi yaptı: "Grupta birbirine denk dört takım bulunuyor. Leipzig genç, çok koşan, dinamik ve atağa hızlı çıkan bir takım. Sürprize açık bir takım. İki forvetleri sürekli deplase oluyor. Bireysel olarak çok yetenekli futbolcuları var. İyi bir takımla oynayacağımızı biliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde her maç zaten zor oluyor. Leipzig karşısında kendi oyunumuzu oynayacağız. Akıllı, sabırlı, dikkatli oynamamız gereken bir maç. Maç kazanmak için her yol mübah değildir."

CENK: YÜZDE YÜZ HAZIRIZ
Güneş'le basın toplantısına katılan Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun ise, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Kısa sürede kendimizi sıfırladık ve yüzde 100 Leipzig maçına hazırız. Porto maçından sonra Leipzig'i de yenip 6 puanla liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

9
Beşiktaş, Avrupa Kupaları'nda teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde iç sahada yenilgi almadı. 9 maçın 4'ünü kazandı, 5 maç berabere bitti.
2024-02-09
 Fenerbahçe'den Batshuayi'nin sakatlığına dair açıklama}

Fenerbahçe'den Batshuayi'nin sakatlığına dair açıklama

Sevilla'yı 1-0 mağlup etmesine rağmen UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'ye, bir kötü de Michy Batshuayi'den gelmişti. Maçın ilk yarısında kas sakatlığı yaşayan ve oyuna devam edemeyen Belçikalı golcünün 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor."Batshuayi'nin tedavisine başlanmıştır"Sarı-...

Read More »