2024-03-06 03:05:08

Dünya içecek devine büyük şok! - Avrupa Haberleri - 03/06 03:05

Dünya içecek devine büyük şok! - Avrupa Haberleri
Dünya içecek devine büyük şok! - Avrupa Haberleri
Dünya içecek devine büyük şok! - Avrupa Haberleri

Emniyet Sözcüsü Krissana Pattanacharoen, yaptığı açıklamada Interpolün Red Bull'un veliahdı hakkında kırmızı bülten çıkardığını öğrendiklerini belirtti.

Pattanacharoen, "Bu davanın tüm yönlerini inceleyip takip ediyoruz. Ve Yoovidhya'nın başka bir ülkede saklanma ihtimaline inanmamız nedeniyle bu kırmızı bültenin çıkması gerekiyordu." diye konuştu.

Pattanacharoen, eylül ayında yaptığı açıklamada Vorayuth'un 2012'de devriye gezen motosikletli polis memuruna aracıyla çarptıktan sonra olay yerinden kaçmakla suçlandığını duyurmuştu.

Vorayuth'a "çarpıp kaçma" ve "dikkatsiz araba kullanma" suçlamalarının yöneltildiğini belirten Pattanacharoen, emniyetin tutuklama emri çıkarılması talebinin mahkeme tarafından onaylandığını kaydetmişti.

Yetkililer, mayıs ayında Vorayuth'un Tayland pasaportunu iptal etmişti.

2024-03-06
 Elçin Sangu: Barış'la harika bir uyumumuz var}

Elçin Sangu: Barış'la harika bir uyumumuz var

Oyuncu Elçin Sangu önceki akşam bir markanın Levent Kanyon’da verdiği davete katıldı. Elçin Sangu'nun yanında sevgilisi Yunus Özdiken de vardı.Elçin Sangu, ‘Kiralık Aşk’ dizisinden sonra ‘Yanımda Kal’ adlı sinema filminde de başrolü paylaştığı Barış Arduç için şöyle konuştu:"YAKIN ARKADAŞIZ""Barış i...

Read More »