2024-03-10 19:14:50

Trafik kazalarına karşı ‘drone’ ile uygulama - Güney Haberleri - 03/10 19:14

Trafik kazalarına karşı ‘drone’ ile uygulama - Güney Haberleri
Trafik kazalarına karşı ‘drone’ ile uygulama - Güney Haberleri
Trafik kazalarına karşı ‘drone’ ile uygulama - Güney Haberleri
Hatay'ın Samandağ ilçesindeki sahil kesiminde, Kurban Bayramı tatili nedeniyle 'drone' destekli trafik uygulaması gerçekleştirildi. Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uygulama noktalarında gerçekleştirdikleri yol kontrollerinde havadan da 'drone' ile takip yaparak trafik kazalarını ve kural ihlallerini önlemeye çalışıyor.

KARADAN VE HAVADAN
Trafik kazalarının yoğun olduğu noktalarda denetimlerini sürdüren jandarma trafik ve asayiş ekipleri, Samandağ ilçesindeki Çevlik sahilinde bulunan Kapısuyu Jandarma Karakolu önü başta olmak üzere ilçelerdeki kazaların yoğun yaşandığı noktaları hem karadan hem de havadan denetliyor. Drone sayesinde havadan takip edilen trafik akışında, emniyet kemeri ve kask takmayan, hatalı sollama yapan, kurallara uymayan sürücüler tespit edilip, cezai işlem uygulanıyor.



BAYRAM ŞEKERİ
Trafik uygulamasının yanı sıra jandarma ekipleri, kontrol amacıyla durdurdukları araçlardaki sürücü ve yolculara şeker ile kolonya ikramında bulunuyor.
2024-03-10
 Emlak vergisinde ağır yüke izin vermeyiz - Ekonomi Haberleri}

Emlak vergisinde ağır yüke izin vermeyiz - Ekonomi Haberleri

Maliye Bakanı Naci Ağbal, KDV'den emlak vergisi itirazlarına, faiz oranlarından büyüme rakamlarına kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. aHaber'in yayınına katılan Ağbal, yılsonuna kadar vergilerle ilgili bir düzenleme yapma planları bulunmadığını bildirdi. Son dönemde emlak vergilerinde mey...

Read More »