2024-03-25 03:53:19

Merkel’e domatesli saldırı - Son Dakika Haberler - 03/25 03:53

Merkel’e domatesli saldırı - Son Dakika Haberler
Merkel’e domatesli saldırı - Son Dakika Haberler
Merkel’e domatesli saldırı - Son Dakika Haberler
Almanya'da 24 Eylül'de düzenlenecek seçimlerde Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliği ile olumsuz açıklamalar yaparak oy toplamaya çalışan Almanya Başbakanı Angela Merkel önceki gün seçim kampanyasında kötü bir sürprizle karşılaştı. Merkel, çıktığı ülke turunun Heidelberg ayağında domatesli protestoya uğradı. Domateslerden biri Merkel'in sol kalçasına gelirken, diğeri moderatör Claudia von Brauchitsch'e isabet etti. Bunun üzerine Merkel, istifini bozmayarak von Brauchitsch'e mendil uzattı. 3 bin kişinin Merkel'i dinlemeye geldiği meydanda protestocuların domatesleri fırlatırken 'Yalancı' ve 'Halka ihanet ediyorsun' diye bağırdığı kaydedildi.

AYNI ELBİSEYLE STUTTGART'A GİTTİ
Polis domateslerin ayrı yönlerden farklı kişilerce atıldığını ve fırlatanları tespit etme işleminin sürdüğünü bildirdi. Daha sonra Stuttgart'a giden Merkel'in ikinci seçim etkinliğinde de aynı giysiyi giydiği belirtildi. Dördüncü defa başbakan olmak isteyen Merkel'in seçim kampanyası çoğu zaman milliyetçi ve sağcı gruplar tarafından göçmen ve mülteci politikaları yüzünden protesto ediliyor.
2024-03-25

Kazaların bayram bilançosu: 60 ölü - Yaşam Haberleri

BAYRAM tatilinin yedinci gününde Erzincan, Sivas, Bursa, Konya, Adana, Bingöl, Karabük, İzmir, Ankara, Adıyaman, Elazığ, Nevşehir, Bolu, Sinop, Samsun, Kocaeli ve Osmaniye'de trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda 11 kişi yaşamını yitirdi, 97 kişi yaralandı. 10 günlük tatilin başlamasından bu yana...

Read More »