2024-02-25 09:32:10

4 ayda 35 milyon - Ankara Başkent Haberleri - 02/25 09:32

4 ayda 35 milyon - Ankara Başkent Haberleri
4 ayda 35 milyon - Ankara Başkent Haberleri
4 ayda 35 milyon - Ankara Başkent Haberleri
Altındağ Belediyesi, tarihi dokuya uygun kentsel dönüşümle ilçenin çehresini değiştiriyor. Belediye yıl sonuna kadar kültür merkezi, park, aile sağlığı merkezi, anaokulu gibi yatırımlara ara vermeden devam edecek. Başkan Veysel Tiryaki, "Altındağ Belediyesi olarak kendi kaynaklarımızı kullanarak yılsonuna kadar 35 milyon TL'lik yatırım yapacağız" dedi.

ŞAİR BAKİ'NİN ADI VERİLECEK
Her mahallede kültür merkezi açan belediye, Ali Ersoy Mahallesi'nde de Şair Baki Kültür Merkezi'ni hizmete sunacak. Bugüne kadar Altındağ'a 11 anaokulu kazandıran belediye, iki anaokulunun daha açılışını yapacak. Ekim ayında da Ulubey (2), Feridun Çelik, Beşikkaya ve Karapürçek mahallelerinde toplam 5 park, halkın hizmetine sunulacak. Yine ekim ayında Gülpınar'da bir cami ve Battalgazi'de bir aile sağlığı merkezi hizmete geçecek.
2024-02-25
 YÖK'ten 15 üniversite için 'maaş' gibi burs imkanı - Son Dakika Eğitim Haberleri}

YÖK'ten 15 üniversite için 'maaş' gibi burs imkanı - Son Dakika Eğitim Haberleri

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), Farabi Programı kapsamında 23 ilden belirlenen 15 üniversiteye gidecek öğrencilere, 8 ay boyunca 600 lira burs ödenmesi kararlaştırıldı.AA muhabirinin YÖK yetkililerinden aldığı bilgiye göre, yurt içindeki yükseköğretim kurumları arasında öğrenci değişimini içeren Fara...

Read More »