2024-02-18 14:03:58

Hedef 5’te 5 - Son Dakika Spor Haberleri - 02/18 14:03

Hedef 5’te 5 - Son Dakika Spor Haberleri
Hedef 5’te 5 - Son Dakika Spor Haberleri
Hedef 5’te 5 - Son Dakika Spor Haberleri
Transferin son gününü boş geçen Beşiktaş, zorlu geçecek Eylül ayı için startı bugün Karabük'te veriyor
Beşiktaş, transferin son gününde Kaan Ayhan için kulübü Düsseldorf'a bir milyon Euro önerirken, Alman ekibinin iki milyon Euro talebi üzerine transfer defterini kapattı. Rotasını Süper Lig ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı zorlu karşılaşmalara çeviren Kartal, için Eylül ayı zorlu geçecek. Startı bugün Karabük'te verecek olan siyah-beyazlı takım, 13'ünde Porto ile Devler Ligi sınavına çıkacak. 18 Eylül'de Konyaspor, 23 Eylül'de deplasmanda Fenerbahçe derbisi var. Zorlu seri Leipzig maçıyla tamamlanacak. Hedef 5'te 5 yapmak.

Yastıksız gitmem
Beşiktaş, beş saat uzaklıktaki Karabük'e karayoluyla gitti. Sakat olan Gökhan ve Adriano İstanbul'da kalırken futbolcuların yolculuk için vazgeçilmezi yastıkları oldu.
2024-02-18
 Fahrettin Altun, destek kolisinden çıkan minik Cemre'nin notunu paylaştı}

Fahrettin Altun, destek kolisinden çıkan minik Cemre'nin notunu paylaştı

Orman yangınlarıyla mücadele sürerken, vatandaşlar da destek kolileriyle görev başındaki ekiplere yardım etmeye çalışıyor.Mersin Aydıncık’a gönderilen bir koliden minik Cemre'nin notu çıktı."SAKIN ÜZÜLMEYİN"Notta, görevli personele hitaben "Sakın üzülmeyin. Birlik olur yeniden yeşeririz biz. Ben her...

Read More »