2024-02-22 11:21:41

Balayı bitti - Son Dakika Spor Haberleri - 02/22 11:21

Balayı bitti - Son Dakika Spor Haberleri
Balayı bitti - Son Dakika Spor Haberleri
Balayı bitti - Son Dakika Spor Haberleri
Lige 3'te 3 yaparak başlayan Galatasaray'ın serisi, Antalya deplasmanında 1-1'lik beraberlikle son buldu. Averajla liderliğini koruyan sarıkırmızılıların Gomis'le öne geçtiği ancak galibiyeti hak etmediği mücadelede Eto'o cezayı kesti. Önceki haftaların aksine maça kontrollü başlayan Galatasaray tempo yapmadı. Baskı kurmaya çalışan Antalyaspor 29. dakikada Maicon'la gole yaklaşsa da Muslera başarılı kurtarış yaptı. 34'te Belhanda'nın 10 numara pasıyla sağdan ceza sahasına giren Rodrigues'in içeri ortasına ön direkte dokunuşu yapan Gomis, Aslan'ı 1-0 öne geçirdi. İkinci devre Galatasaray yarı sahasında geçerken, Antalyaspor'un kalecisi Ferhat'a top bile gelmedi. Emre Güral'ın 82. dakikadaki şutunu Muslera köşeden çıkardı, hemen ardından kısa pas şeklinde kullanılan kornerde kale içine doğru koşuyu yapan Eto'o kafayla eşitliği sağladı: 1-1.

SİNİRİNİ ÇİMLERDEN ÇIKARDI
Galatasaray maçın uzatmalarında kritik bölgeden iki frikik kazandı. İkisini de kullanan Selçuk önce baraja takıldı sonra ise topu metrelerce farkla tribüne yolladı. Selçuk'un kullandığı ikinci frikik auta çıkar çıkmaz hakem Halis Özkahya maçı bitiren düdüğünü çaldı. Galatasaray'ın 8 numarası ise sinirini ayağının takıldığı zeminden çıkardı ve çimlere tekme attı.

GOMİS BOŞ GEÇMİYOR
Galatasa ray 'ın Antalya karşısında tek golüne imza atan Gomis, rakip ceza sahasında topla buluştuğu ilk pozisyonu sonuçlandırmayı başardı. Sarı-kırmızılı forma altında 4 maçta 5 gol, 2 asiste ulaşan Fransız forvet, şu ana kadar ligde oynadığı her maçta ağları havalandırmayı başararak önemli bir istatistiğe imza attı. Gomis maç sonu yaptığı açıklamada, "Milli takım dönüşlerinden sonra oynamak kolay değil. 1 puan aldık ama ilerisi için olumlu düşünüyoruz" dedi.

0
Hücumda etkili olamayan Galatasaray, 1 kez ofsayta düşerken, maçı korner kullanmadan tamamladı. Antalyaspor ise 10 kez köşeye geldi.

1
Galatasaray, 90 dakikada tek bir isabetli şut atarken, isabetli orta sayısı da 2 oldu.

2024-02-22
 'Vatan'ın konusunu hiç açmasak...' - Son Dakika Magazin Haberleri}

'Vatan'ın konusunu hiç açmasak...' - Son Dakika Magazin Haberleri

İş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere sürdürülen "Kazasız Kul Olmaz" projesinin sanat danışmanlığına, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz'ın yerine Yonca Evcimik getirilmişti.53 yaşındaki Evcimik, kadın arkadaşlarıyla Bebek Lucca'daydı. Mekan çıkışında h...

Read More »