2024-02-19 03:39:26

Alkışlar Özlem için - Akdeniz Haberleri - 02/19 03:39

Alkışlar Özlem için - Akdeniz Haberleri
Alkışlar Özlem için - Akdeniz Haberleri
Alkışlar Özlem için - Akdeniz Haberleri
Antalya'da bir ilkokulda güvenlik görevlisi olarak çalışan ve diğer zamanlarda palyaçoluk yapan Özlem Direkci, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği'nde tedavi gören çocukları eğlendirdi.

AİLELERE DE MORAL OLUYOR
Direkci tarafından hastane anaokulunda gerçekleşen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocuklar kendileri için hazırlanan oyunlar ve palyaço ile eğlenirken, refakatçi aileleri de içinde bulundukları ortamın biraz olsun renklenmesiyle mutlu oldu.



GÖNÜLLÜ OLARAK YAPIYOR
Şarkıların söylendiği, resimlerin yapıldığı etkinlikte çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir gün geçirdi. Sağlık durumları nedeniyle hastane anaokuluna gelemeyen çocuklar ise hasta odalarında ziyaret edilerek renkli balonlar dağıtıldı. Gönüllü olarak çocukları eğlendiren Özlem Direkci, "Amacım çocuklarımızın en azından birkaç saat de olsa hastalıklarını unutarak mutlu olmalarını, eğlenceli ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamaktı" dedi. 1 çocuk annesi olan Özlem Direkci, çocukları çok sevdiği için bu işe başladığını belirterek, "Boş zamanlarımı çocukları eğlendirerek değerlendirmek bana mutluluk veriyor" dedi.
2024-02-19
 Antalya'da orman yangını}

Antalya'da orman yangını

Antalya'nın Aksu ilçesinde Karaöz mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Antalya-Isparta karayolundan da görülen yangına, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı helikopter, uçak ve arazözler ile Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerince müdahal...

Read More »