2024-03-28 01:09:09

Apple iPhone X fiyatı ve çıkış tarihi - Haberler - Teknokulis - 03/28 01:09

Apple iPhone X fiyatı ve çıkış tarihi - Haberler - Teknokulis
Apple iPhone X fiyatı ve çıkış tarihi - Haberler - Teknokulis
Apple iPhone X fiyatı ve çıkış tarihi - Haberler - Teknokulis

Apple bugün yeni iPhone modelleri iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'i resmen açıkladı. 2 saat süren ve adeta bir maraton gibi geçen yeni iPhone tanıtım etkinliğinde tüm gelişmeleri elimizden geldiğince aktarmaya çalışmıştık. Şimdi sıra geldi bu duyuruların detaylı haberlerine.

Etkinliğin şüphesiz ki en dikkat çeken cihazı iPhone X oldu. 10. yıla özel bir iPhone modeli olan iPhone X iddialı özellikleriyle tüketicilerin de dikkatini çekecektir. Peki iPhone X modelinin fiyatı ve çıkış tarihi ne?

Şu görselde de iPhone X genel özellikleri var;

iPhone X fiyat ve çıkış tarihi

Apple tarafından açıklanan resmi bilgilere göre iPhone X, 27 Ekim tarihinde ön siparişe çıkacak. Cihazın resmi satışları ise 3 Kasım'da başlayacak.

Bu arada cihazın fiyat seçenekleri ise şu şekilde;

Apple iPhone X 64 GB: 999 $

Apple iPhone X 256 GB: 1149$

Apple iPhone X Türkiye satın alınabilirlik durumları

Yukarıda belirtilen tarihler iPhone X'in birinci dalga satış yapacağı yerler için geçerli. ürünün Türkiye'ye ise ikinci dalgada gelmesini bekliyoruz. Bu ise 15 gün sonra olabilir. Yani 18 Kasım gibi iPhone X'in Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Cihazın Türkiye fiyatı ise 6.000 TL civarında olacak gibi görünüyor.

Yeni iPhone X hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdan Twitter anketimize de katılabilirsiniz.

Yeni iPhone'lar açıklandı. Sizce şu anda en iyi akıllı telefon hangisi?

— TeknoKulis (@TeknoKulis)

2024-03-28
 Konya'da silahlı saldırı: 4 yaralı}

Konya'da silahlı saldırı: 4 yaralı

Merkez Karatay ilçesi Kerimdede Mahallesi'ne üç tekerlekli motosikletle gelen iki kişi, Avcılar Sokak'ta bulunanların üzerine rastgele av tüfeğiyle ateş açtı.Saçmaların isabet ettiği Ömer (37) ve Nevzat Özgökmen (44) ile Suriye uyruklu Hamis El Süleyman (30) ve eşi Nehide Süleyman (35) yaralandı.YAR...

Read More »