2024-04-24 21:45:52

Rusya'dan flaş Suriye açıklaması - Son Dakika Haberler - 04/24 21:45

Rusya'dan flaş Suriye açıklaması - Son Dakika Haberler
Rusya'dan flaş Suriye açıklaması - Son Dakika Haberler
Rusya'dan flaş Suriye açıklaması - Son Dakika Haberler

Kazakistan'ın başkenti Astana'da, Suriye görüşmelerine Rusya adına katılan müzakereci Alexander Lavrentyev, Rusya, Türkiye ve İran'ın Suriye'de oluşturulacak çatışmasızlık bölgeleriyle ilgili anlaşmayı sonuçlandırmaya yakın olduğunu açıkladı.

'BEKLENTİMİZ İDLİB'İN ÇATIŞMASIZLIK BÖLGESİ HALİNE GELMESİ'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da bugün gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarda Suriye'ye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Kalın, açıklamasında; ''Astana sürecinin altıncı toplantısı Kazakistan'da başlıyor. Bu bizim başlattığımız Rusya ve İran'ın katıldığı bir süreçtir. Cenevre'ye alternatif olarak değildir. İdlib bizim sınırımıza çok yakın olduğu için doğrudan bizi ilgilendiriyor. Rus Savunma Bakanı ile bir temasımız oldu. Yarın ve öbür gün yapılacak toplantılarda bu konunun detayları konuşacak. Arkadaşlarımız pozisyonlarını hazırladılar. Bizim beklentimiz İdlib'in de diğer çatışmasızlık bölgeleri gibi bir bölge haline gelmesidir.'' dedi.

2024-04-24
 Kazadan sonra polis arayanlara acı haberi veremedi}

Kazadan sonra polis arayanlara acı haberi veremedi

Konya'da tatile giden 2'si kardeş içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada, aracı kullanan Cumali Güllü ve yanındaki Turgut Özbay öldü, Ahmet Özbay ise ağır yaralandı.ŞARAMPOLE DEVRİLDİKaza, saat 23.45 sıraların...

Read More »