2024-04-07 03:13:49

Hangi yüzle oy istiyorsun - Avrupa Haberleri - 04/07 03:13

Hangi yüzle oy istiyorsun - Avrupa Haberleri
Hangi yüzle oy istiyorsun - Avrupa Haberleri
Hangi yüzle oy istiyorsun - Avrupa Haberleri

'KATKINIZ ÇOK BÜYÜK'
Almanya'da seçime 10 gün kala Türkler kıymete bindi ve düşmanlık besleyen partiler Türkleri hatırlayıverdi. CDU Genel Başkanı ve Başbakan Angela Merkel, gazetelere tam sayfa ilanlar vererek "Almanya'nın başarısına ve büyümesine katkınız son derece fazla" ifadelerini kullandı. Merkel böylece kalbini çoktan kaybettiği Türk seçmenden oy istedi.

AFİŞ HAZIRLATTI
Türkçe seçim afişi de bastıran Merkel, daha düne kadar Türkler ve Türkiye aleyhine pek çok olumsuz açıklama ve uygulamaya imza atan isim oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Türkiye düşmanı CDU'ya oy vermeyin" çağrısından sonra panikleyen Başbakan Angela Merkel, Türk seçmenleri kazanmanın peşine düştü.

İŞTE MERKEL'İN UTANÇ KARNESİ
1. NSU terör örgütü cinayetleri ortaya çktgnda kurban yaknlarna 1 olayn her boyutuyla aydnlatlacag sözü verdi. Bu sözü tutmad.
2. FETÖ'cülere kucak açt. Türkiye'yi kana bulayan teröristlere 2 ülkesinde her türlü kolaylg saglad, pasaport bile verdi.
3. Pek çok terör örgütü ile mücadele eden Türkiye'ye yaplan 3 silah ihracatnn önemli ölçüde azaltldgn duyurdu.
4. Referandum döneminde 'hayr' oyu verilmesi için her türlü 4 girisimde bulundu. Bakanlarmzn toplantlarn iptal etti.
5. Yasakladığı PKK'nn ülkesinde çok rahat hareket etmesine 5 olanak tand. 4 bin 500 PKK'lnn dosyasn rafa kaldrdı.
6. Türkye'ye ekonomik yaptrm uygulanmas için girisimler baslatt 6 ve sonradan ise yaramadg ortaya çkan turizm kozunu kullandı.
7. Terör örgütü propagandasndan tutuklanan ajan terörist Deniz 7 Yücel'in serbest braklmas için Türkiye'yi resmen tehdit etti.
8. Türkye ile yürütülen AB üyelik müzakerelerinin dondurulmas 8 ya da tümüyle kesilmesi için Avrupa Konseyi'ne bask yaptı.

2024-04-07

Ne olacak bu okul servisleri? - Son Dakika Magazin Haberleri

Daha iki hafta önce İzmir'de 3 yaşındaki Alperen Sakin'in, uyuduğu okul servisinde unutulunca havasızlıktan yaşamını yitirmesini tartışıyorduk.Servis şoförü tutuklanmıştı, ayrıca okul servisi korsan çıkmıştı. Yetkililer, Türkiye'deki bütün okul servislerini incelemeye alacaklarını söylemişti.Dün Ana...

Read More »