2024-03-09 16:07:56

F.Bahçe’de çifte kazanç - Son Dakika Spor Haberleri - 03/09 16:07

F.Bahçe’de çifte kazanç - Son Dakika Spor Haberleri
F.Bahçe’de çifte kazanç - Son Dakika Spor Haberleri
F.Bahçe’de çifte kazanç - Son Dakika Spor Haberleri
Süper Lig'de 15. sıraya demir atan, Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe bu sezon mücadele ettiği 3. kulvara galibiyetle başladı. Kanarya, Spor Toto 1. Lig temsilcisi Giresunspor karşısındaki futboluyla taraftarlarını memnun etmedi. Slimani özellikle ilk yarıda girdiği yüzde yüzlük pozisyonları hoyratça harcarken 80. dakikada golünü attı ve 62 günlük sessizliğini bozdu. 1-0'lık galibiyet 18-19-20 Aralık'tan birinde oynanacak rövanşta Fenerbahçe'ye avantaj sağladı. Kanarya rakibiyle geçen sezon kupanın çeyrek finalinde karşılaşmış, her iki maçı da 2-1 kazanarak turu geçen taraf olmuştu.

VOLKAN DEMİR:
Giresun karşısında futbolu nasıl buldunuz. F.Bahçe'nin öne çıkanları neydi?
FENERBAHÇE için lig-kupa fark etmiyor... Sezon başından bu yana ligde var olan üretkenlik sorunu, kupada alt lig takımı Giresun karşısında da devam etti. Bu istikrarı alkışlamak lazım! Giresunspor, kendi liginde son 8 maçında sadece 1 galibiyet almış, 14 maçta 17 puan toplayabilmiş. Fenerbahçe öne geçmeden kazanabilecek fırsatları rahatlıkla buldular. Dün gecenin güzel haberleri, Slimani'nin aylar sonra gol atması, genç Berke ve Yiğithan'ın verimli performansı olarak özetlenebilir. Akhisar deplasmanı öncesi fiziksel olarak en iyi durumdaki oyuncu Frey'in sakatlanması önemli kayıp. Başkan Ali Koç ve yönetimine Allah sabır versin. Ocak ayında onları yoğun bir mesai bekleyecek. Takımın çok ciddi tamirata ihtiyacı var.
2024-03-09

Kazaların bayram bilançosu: 60 ölü - Yaşam Haberleri

BAYRAM tatilinin yedinci gününde Erzincan, Sivas, Bursa, Konya, Adana, Bingöl, Karabük, İzmir, Ankara, Adıyaman, Elazığ, Nevşehir, Bolu, Sinop, Samsun, Kocaeli ve Osmaniye'de trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda 11 kişi yaşamını yitirdi, 97 kişi yaralandı. 10 günlük tatilin başlamasından bu yana...

Read More »