2024-04-21 17:30:32

Japon nanoteknoloji artık Antalya’da - Akdeniz Haberleri - 04/21 17:30

Japon nanoteknoloji artık Antalya’da - Akdeniz Haberleri
Japon nanoteknoloji artık Antalya’da - Akdeniz Haberleri
Japon nanoteknoloji artık Antalya’da - Akdeniz Haberleri
Uzman Doktor Hüray Hügül, cilt sağlığını korumak ve yaşlanma belirtilerini geriletmek amacıyla uygulamalarında bir dünya markasına yer vermeyi seçti. Japon antiaging uzmanı olarak bilinen Forlle'd SkinCare Coop ile el sıkışan Dr Hügül, en geniş kullanım protokolleri ile Japon Nanoteknolojiyi Antalya'ya sunan ilk anlaşmayı yaptı. Forlle'd de bulunan ve teknolojinin de önüne geçen özel patentli 'mikro moleküler' hyaluronik asit gibi organik formla kombine edilmiş geniş spektrumlu anti-oksidan platin iyonu gibi özel içerikler bu markaya özel patentli ve Nobel ödüllü.

KRALİÇE DE KULLANIYOR
Uzman Dr. Hüray Hügül, ileri teknoloji ürünü olması nedeniyle bu anlaşmayı yaptığını anlattı. Hügül, İngiltere Kraliyet ailesinin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ailesinin bakımını yapan kliniklerin de Forlle'd'i kullandığını sözlerine ekledi.
2024-04-21
 Serdal Adalı: Ahmet Nur Çebi, Hasan Arat ve Fikret Orman ile kavgasına beni çekmesin - Sözcü}

Serdal Adalı: Ahmet Nur Çebi, Hasan Arat ve Fikret Orman ile kavgasına beni çekmesin - Sözcü

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin desteğine ihtiyacı olmadığını söyledi. Serdal Adalı'nın yönetim kurulu listesinde yer alan Metin Keçeli'nin basın mensuplarına verdiği kahvaltıda medya mensuplarıyla kısa bir süre sohbet eden Adalı, "Ahmet Nur Çebi'nin deste...

Read More »