2024-02-23 23:45:29

Minika’nın acı kaybı - Yaşam Haberleri - 02/23 23:45

Minika’nın acı kaybı - Yaşam Haberleri
Minika’nın acı kaybı - Yaşam Haberleri
Minika’nın acı kaybı - Yaşam Haberleri

Turkuvaz Medya Grubu'nun 2011'de yayın hayatına başlayan çocuk kanalı Minika'nın Reklam Genel Müdür Yardımcısı Eren Odabaşı (36) kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
İstanbul Balmumcu'daki ofisinden önceki akşam çıkan Odabaşı, Beşiktaş'taki evine 100 metre kala kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Üç yıl önce Yasemin Odabaşı ile evlenen başarılı reklamcının düştüğünü gören vatandaşlar hemen ambulans çağırdı. Ambulansta kalbi duran Odabaşı, hastanedeki tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

DUALARLA UĞURLANDI
Eren Odabaşı için dün Balmumcu'daki Turkuvaz Medya önünde tören düzenlendi. Ailesi ve çalışma arkadaşları Odabaşı için dua etti. Törende konuşan Minika Reklam Genel Müdürü Ali Türkaslan, "Bugün değerli çalışma arkadaşımız Eren Odabaşı'yı ebedi istirahatgâhına uğurluyoruz. Eren çalışkan, başarılı ve en önemlisi iyi bir insan ve mükemmel bir çalışma arkadaşıydı. Onun ayrılığını hep yüreğimizde hissedeceğiz. Biz Eren'den razıydık, Allah da ondan razı olur inşallah. Başımız sağ olsun" dedi.
Dualarla memleketi Manisa'nın Salihli ilçesine gönderilen Odabaşı bugün toprağa verilecek.

2024-02-23
 Emlak vergisinde ağır yüke izin vermeyiz - Ekonomi Haberleri}

Emlak vergisinde ağır yüke izin vermeyiz - Ekonomi Haberleri

Maliye Bakanı Naci Ağbal, KDV'den emlak vergisi itirazlarına, faiz oranlarından büyüme rakamlarına kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı. aHaber'in yayınına katılan Ağbal, yılsonuna kadar vergilerle ilgili bir düzenleme yapma planları bulunmadığını bildirdi. Son dönemde emlak vergilerinde mey...

Read More »