2024-03-24 01:32:35

Sosa: Böyle devam edersek çok daha kötü oluruz - 03/24 01:32

Sosa: Böyle devam edersek çok daha kötü oluruz
Sosa: Böyle devam edersek çok daha kötü oluruz
Sosa: Böyle devam edersek çok daha kötü oluruz

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor sahasında Alanyaspor'u konuk etti.

3-0 öne geçtikleri maçtan 4-3 mağlup ayrılan bordo-mavililerde, Jose Sosa karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Sosa'nın sözleri:

"Açıkçası maç açıklanması zor bir hal aldı. Saha içinde değişik bir şey gördüm. Bu gece maç bizim diyebileceğimiz tarzda bir oyundu. Ama daha sonra goller yedik. Açıklaması zor bir durum."

BÖYLE DEVAM EDERSEK ÇOK DAHA KÖTÜ OLUR

"Büyük bir takımımız var. Ama sonuçta maç böyle bitebiliyor. Değişmesi gereken şeyler olduğuna inanıyorum. 3-0'dan sonra daha emin oynayabilirdik. Eğer böyle devam edersek takım adına çok kötü olur. Bu süreci daha iyi bir şekilde yönetmemiz gerekiyor."

"Bu durum bize bir örnek olmalı. Örnek olmazsa daha kötüye gidebiliriz. Herkes hatalarının sorumluluğunu almak zorunda. Ders çıkarıp iyi çalışmamız gerekiyor. Daha iyiye gitmemiz gerekiyor."

2024-03-24
 Kilyos’ta dalgalara kapılan genç kız boğuldu - Yaşam Haberleri}

Kilyos’ta dalgalara kapılan genç kız boğuldu - Yaşam Haberleri

Sarıyer'n Kilyos beldesindeki Kurtköy Piknik ve Sahil Alanına akrabalarıyla birlikte gelen ve burada denize giren 19 yaşındaki Gaye Koçtürk, dayısı Gültekin Nural, dayısının oğlu Alper Nural ve komşuları İsmail Keskin ile birlikte dalgalara kapıldı. Çevredekilerin jandarmaya haber vermesinin ...

Read More »