2024-03-11 05:46:04

Mardin'de iki aile arasında kız kaçırma kavgası: 8 yaralı - 03/11 05:46

Mardin'de iki aile arasında kız kaçırma kavgası: 8 yaralı
Mardin'de iki aile arasında kız kaçırma kavgası: 8 yaralı
Mardin'de iki aile arasında kız kaçırma kavgası: 8 yaralı

İzmir'de geçen yıl Feritoğlu ailesine mensup bir kişi ile iddiaya göre zorla evlendirilmek istenen genç kız, kına gecesinde Kurga ailesinden bir genç tarafından kaçırıldı.

KIZIN ABİSİNİ DÖVDÜLER

Kaçtıktan sonra evlenen gençlerin bir kız çocukları dünyaya geldi. İki aile arasında husumet oluşurken, dün akşam kızı kaçıran kişinin ağabeyi, ziyaret için geldiği Kızıltepe'de Feritoğlu ailesine mensup kişilerce tartaklandı.

ÇARŞIDA BÜYÜK KAVGA ÇIKTI

Bugün akşam saatlerinde ise iki aile bireyleri arasında çıkan tartışma taşlı-sopalı kavgaya dönüştü. Çarşı merkezinde yaşanan meydan kavgasında, aralarında kadınların da olduğu 8 kişi yaralandı.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Kavga haberi üzerine olay yerine gelen polis, tarafları ayırmakta güçlük çekince havaya ateş açtı. Polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada 8 kişi yaralandı.
Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 7'sine ayakta müdahale edilirken, kafasına aldığı darbelerle durumu ağır olan 32 yaşındaki Umral D. yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Polis kavga ile ilgili soruşturmayı yürütürken, iki aile arasında yeni bir olay yaşanmaması için tarafların oturduğu mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.





Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)
2024-03-11
 Cenk Tosun'a son dakika Rus darbesi - Son Dakika Spor Haberleri}

Cenk Tosun'a son dakika Rus darbesi - Son Dakika Spor Haberleri

Siyah-beyazlı camiada son günlerde en çok merak edilen konu, Cenk Tosun'a gelen 12.5 milyon sterlin'lik teklifin neden kabul edilmediği...Aslında Başkan Fikret Orman da, Premier Lig'de oynamak isteyen Cenk'e "olur" vermişti. Fakat Krasnodar Kulübü, siyah beyazlıların talip olduğu forvet Fedor Smolov...

Read More »