2024-03-14 18:50:01

Pul mübadelesi müdavimleri - Akdeniz Haberleri - 03/14 18:50

Pul mübadelesi müdavimleri - Akdeniz Haberleri
Pul mübadelesi müdavimleri - Akdeniz Haberleri
Pul mübadelesi müdavimleri - Akdeniz Haberleri
Antalya'da her hafta salı akşamları düzenlenen pul mübadelesine katılan pul meraklıları, paranın kullanılmadığı mezatta pullarını takas ediyor. Antalya Filateli Derneği (Pul Koleksiyoncuları) Başkanı Mehmet Ceyhun Altın, 2007'de kurdukları derneğin 55 üyesiyle aktif olarak yaşamını sürdürdüğünü söyledi. Üyelerin her hafta salı akşamları bir araya gelerek pul takası yaptıklarını anlatan Altın, "Ticari olarak bu işi yapmadığımız için herkes fazlalığı ne varsa onu elden çıkarıyor. Bunu bir hobi olarak devam ettiriyoruz" diye konuştu.

SEMİNERLER VERİLİYOR
Turizmci, akademisyen, doktor, emekli asker ve birçok meslekten üyeleri bulunduğunu kaydeden Altın, dernek üyelerinin her yıl belirli zamanlarda yapılan milli pul sergilerine de katıldıklarını dile getirdi. Altın, dernek olarak okullarda pulla ilgili eğitimlerin yanı sıra çeşitli kurumlara pul ve filateli seminerleri verdiklerini belirtti.

KAFA SÜREKLİ DOLUP BOŞALIYOR
Pul koleksiyoneri, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aygen Yılmaz "Pul koleksiyonculuğu Alzheimer hastalığına yakalanmama sebebi yaratıyor. Çünkü kafayı sürekli çalıştırdığınız, kafayı sürekli doldurup boşalttığınız için hastalığın koleksiyoncularda daha az görüldüğü söyleniyor. Tavsiye edebileceğim bir hobi" diye konuştu.
2024-03-14
 Cenk Tosun'a son dakika Rus darbesi - Son Dakika Spor Haberleri}

Cenk Tosun'a son dakika Rus darbesi - Son Dakika Spor Haberleri

Siyah-beyazlı camiada son günlerde en çok merak edilen konu, Cenk Tosun'a gelen 12.5 milyon sterlin'lik teklifin neden kabul edilmediği...Aslında Başkan Fikret Orman da, Premier Lig'de oynamak isteyen Cenk'e "olur" vermişti. Fakat Krasnodar Kulübü, siyah beyazlıların talip olduğu forvet Fedor Smolov...

Read More »