2024-03-09 11:23:17

Devlerin gecesi - Son Dakika Spor Haberleri - 03/09 11:23

Devlerin gecesi - Son Dakika Spor Haberleri
Devlerin gecesi - Son Dakika Spor Haberleri
Devlerin gecesi - Son Dakika Spor Haberleri
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Ligin son 4 haftasında 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle galibiyete hasret kalan bordo-mavililer, Fenerbahçe karşısında kötü gidişe "dur" demek istiyor. Bu maçın bir başka ilginç noktası da Trabzonspor'un sahasında rakibini tam 8 yıldır yenememesi. F.Bahçe'yi en son 2010-2011 sezonunda 3-2 yenen bordo-mavililer, daha sonra 17'si lig, biri Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı 18 resmi maçın 10'unu kaybetti, 8'inde berabere kaldı.

Saat: 19:00
Hakem: Halil Umut Meler
Yayın: beIN SPORTS 1
Stat: Şenol Güneş Spor Kompleksi
Sıcaklık: 7 derece / Açık

TRABZONSPOR'A TARAFTAR MORALİ
Trabzonspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını dün taraftarlarının büyük desteği ile yaptığı idmanla tamamladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki çalışmayı başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de takip ederken, tribünleri tamamen dolduran bordo-mavili taraftarlar antrenmanın başından sonuna kadar takımlarını coşkulu bir şekilde desteklediler.

ONAZİ SEVİNCİ
Trabzonspor'un önceki gün yaptığı idmanda kötü bir şekilde düşerek sakatlanan Onazi'nin kontrollerden temiz çıkmasının ardından dün de takımla idmanda yer alması yüzleri güldürdü. Çalışmada hırslı görünen Onazi de taraftarların kendisine yaptığı tezahürata alkışla karşılık verdi.

DEV MAÇ İÇİN ÖZEL OTOBÜS
Biletleri tam 4 gün önce tükenen Fenerbahçe maçında Trabzonsporlu taraftarların stada rahat ulaşmaları için de yönetim gerekli hamleleri yaptı. Bugün 15.00'ten itibaren şehir merkezindeki iki ayrı noktadan Şenol Güneş Spor Kompleksi'ne otobüs seferleri düzenlenecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan planlamaya göre Trabzon Barosu önünden ve Pazarkapı'da bulunan otobüs peronlarından stadyuma ring seferleri yapılacak.

BİR FENERBAHÇE BİR TRABZONSPOR
Dev randevu öncesi Fenerbahçe ile Trabzonspor'un U17 ve U19 takımları sarılacivertlilerin Dereağzı Tesisleri'nde karşı karşıya geldi. U19 maçında Fenerbahçe, Tanju'nun golü ile rakibini 1-0 mağlup etti. U17'de ise kazanan 2-1'lik skorla Trabzonspor oldu. Bu maçta Trabzonspor'un gollerini Emirhan ve Mustafa kaydetti.

SUSKUN GOLCÜ SLİMANİ'YE TERAPİ
Ligdeki son golünü 3-2 kaybedilen Kayserispor maçında atan İslam Slimani, 6 maçtır suskunluğunu koruyor. Gol atamadığı için mental sıkıntılar yaşayan Cezayirli oyuncunun, yaşadığı üzüntüyü takım arkadaşlarına "Gol atamamak gece rüyalarıma giriyor" sözleriyle anlattığı öğrenildi. Teknik heyet ise, Slimani'ye maç öncesinde moral aşılamaya çalışıyor.
2024-03-09

Ne olacak bu okul servisleri? - Son Dakika Magazin Haberleri

Daha iki hafta önce İzmir'de 3 yaşındaki Alperen Sakin'in, uyuduğu okul servisinde unutulunca havasızlıktan yaşamını yitirmesini tartışıyorduk.Servis şoförü tutuklanmıştı, ayrıca okul servisi korsan çıkmıştı. Yetkililer, Türkiye'deki bütün okul servislerini incelemeye alacaklarını söylemişti.Dün Ana...

Read More »