2024-03-19 16:48:39

Android Chrome güncellendi. Yenilikler nedir? - Haberler - Teknokulis - 03/19 16:48

Android Chrome güncellendi. Yenilikler nedir? - Haberler - Teknokulis
Android Chrome güncellendi. Yenilikler nedir? - Haberler - Teknokulis
Android Chrome güncellendi. Yenilikler nedir? - Haberler - Teknokulis

Google, Chrome'un Android sürümünü birkaç yeni özellikle güncelledi. Bu hafta başında Windows, Mac ve Linux'ta yerini alan Chrome 61, Android için de çıkmış durumda. Sürüm numarası tam olarak 61.0.3163.81 geçiyor.

Chrome 61'le neler değişti?

Google tarafından yayınlanan resmi değişikliklere göre, Android Chrome 61'le birlikte sayfalar daha kompakt ve sezgisel bir araç çubuğu ile çevrilebiliyor. Temel olarak kendi dilinizde (ve cihazın dilinde) olmayan web sayfalarını kolayca çevirmeyi sağlayan bir araç çubuğu var.

Ayrıca kullanıcılar geliştirilmiş bir resim seçici ile online gönderebilecekleri resimleri seçebilecek. Bağlantı veya resme basılı tuttuğunuzda ortaya çıkan yeni bir menü olduğunu göreceksiniz.

Bu sürümün performansı nasıl?

Açıklamalara göre sürümde birçok performans ve kararlılık düzeltmesi var. Bu nedenle daha hızlı olduğu belirtiliyor.

Son olarak Google, tarayıcının yeni sürümünün (Android Chrome 61'in) "Önümüzdeki birkaç hafta boyunca Google Play'de kullanıma sunulacağını" doğruladı.

2024-03-19
 Kuzey Kore'den ABD ve Japonya'ya flaş tehdit - Amerika Haberleri}

Kuzey Kore'den ABD ve Japonya'ya flaş tehdit - Amerika Haberleri

Kuzey Kore, resmi devlet ajansı KCNA aracılığıyla, nükleer silahlar kullanarak Japonya'yı batırmak ve son füze denemeleri sebebiyle BM Güvenlik Konseyinde Kuzey Kore'ye yaptırım uygulanmasını destekleyen ABD'yi küle çevirmek ve karanlığa batırmakla tehdit etti.Kuzey Kore'nin dış ilişkiler ve propaga...

Read More »