2024-05-04 18:32:07

Ünlü ekonomi uzmanları bu panelde! - Amerika Haberleri - 05/04 18:32

Ünlü ekonomi uzmanları bu panelde! - Amerika Haberleri
Ünlü ekonomi uzmanları bu panelde! - Amerika Haberleri
Ünlü ekonomi uzmanları bu panelde! - Amerika Haberleri
(USASABAH)

Merkezi New York'ta bulunan ve dünyanın dört bir yanında Türk finans ve ekonomi uzmanlarını biraraya getiren Finans Network 2011 yılı çalışmalarına hızlı başladı.

20 Ocak 2011 Perşembe günü Manhattan'da "Ekonomi ve Döviz Piyasalarına Bakış" konulu bir panel düzenleyecek olan grup, ekonomi ve döviz piyasaları uzmanlarını bir araya getiriyor.

Panelin katılımcıları ise şöyle;

-BNP Paribas'a bağlı Fischer Francis Trees and Watts'ta döviz bölümü başkanı, 31 yıllık yatırım deneyimi olan Adnan Akant;

-Roubini Global Economics şirketinin başkan yardımcısı, makroekonomi uzmanı Dr. Christian Menegatti;

-OppenheimerFunds'ta portföy yöneticisi, "Foreign Exchange: A Practitioner's Approach to the Market" isimli kitapta bir bölüm yazan Alessio de Longis;

-Gain Capital'in döviz stratejileri başkanı Brain Dolan

Panelin moderatörlüğünü aynı zamanda USASABAH yazarı olan Naxitis'in sabit gelirler kredi ticaret bölümü başkanı Abdullah Karatash yapacak.

Panelde Amerika, Avrupa ve Japonya'nin ekonomik krizden kurtulma yöntemleri, önemli para birimlerinin üzerinde nicel kolaylaştırmanın etkileri, Amerikan Doları, Avro, Japon Yeni, İngiliz Sterlini, ve Çin Yuanindan yeni yılda beklentiler, küresel dengesizlik, ve G20 ülkelerinin döviz kuru politikaları konuları ele alınıcak.

JP Morgan'in Öne Chase Manhattan Plaza binasında saat 18:30'da başlayacak olan panel, 20:00'de tanışma ve sosyalleşme resepsiyonu ile devam edecek.

Finans Network'e üye olmak ve panele kayıt yaptırmak için adresini ziyaret etmeniz yeterli.
2024-05-04
 Haşlanmış yumurtanın suyunu sakın dökmeyin - Sağlık Haberleri}

Haşlanmış yumurtanın suyunu sakın dökmeyin - Sağlık Haberleri

Bu bilgilerden sonra bir daha kaynattığınız yumurtanın suyunu atmak istemeyeceksiniz.

Read More »