2024-04-09 13:03:31

Akdeniz’de büyük değişim sürüyor - Güney Haberleri - 04/09 13:03

Akdeniz’de büyük değişim sürüyor - Güney Haberleri
Akdeniz’de büyük değişim sürüyor - Güney Haberleri
Akdeniz’de büyük değişim sürüyor - Güney Haberleri
HDP'li Belediye Başkanı Fazıl Türk'ün görevden uzaklaştırılmasının ardından kayyuma devredilen Akdeniz Belediyesi, hizmet atağını sürdürüyor. Mahallelerde yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetleyen Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, ilçe genelinde yoğun bir şekilde yapılan yol, asfalt, kaldırım ve parke taşı çalışmalarıyla, ilçenin yıllardır ihtiyaç duyduğu önemli eksikliklerin tamamlandığını söyledi.

YILLARDIR YAPILMIYORDU
Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) işbirliğinde, ilçede 83 bin ton asfalt, 71 bin 998 metrekare kilit parke, 25 bin 323 metrekare karo ve 41 bin 14 metretül bordür çalışması gerçekleştirildiğini açıklayan Pamuk, "İlçenin yıllardır yapılmayan önemli eksikliklerini tamamladık. Yapılan çalışmaların ödeneğini tahsis eden Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan'a ve Sayın Valimiz Ali İhsan Su'ya teşekkür ediyorum" dedi.
2024-04-09
 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya Myanmar'a kör ve sağır}

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya Myanmar'a kör ve sağır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı ile 3. Yıl Özel Yayını'nda gündemle ilgili birçok konuya değinirken Myanmar'da yaşananları unutmadı.DÜNYA MYANMAR'A KÖR VE SAĞIRCumhurbaşkanı Erdoğan, Myanmar'da yaşanan olaylara ilişkin, "Dünya Myanmar'a kör ve sağır. Son Bangladeş olayı çok daha ac...

Read More »